Cirque de la Fortune gokkast

Het beroemde shows van Cirque de Soleil zijn over de hele wereld bekend. Het bedrijf achter de shows is tijdens de coronacrisis omgevallen en failliet gegaan. Hierdoor kunnen wij voorlopig ook geen visuele hoogtepunten bij Cirque de Soleil gaan bewonderen en dat doet pijn. Gelukkig kan je wel nog een gokje wagen op de Cirque de la Fortune gokkast van Red Tiger Gaming. Het circus komt gewoon naar jouw computerscherm toe en ondertussen kan je fantastische prijzen winnen. Het spel zit vol met features, zoals de free spins.

Hoe werkt de Cirque de la Fortune gokkast?

De Cirque de la Fortune gokkast speel je met vijf rollen, vier rijen en 30 winlijnen. De winlijnen staan vast. De minimale inzet is 10 cent per spin en maximaal 100 euro per spin. De hoogste prijs die je kan winnen is 3333 keer de inzet. Het theoretische uitkeringspercentage is 95,71%. De premium symbolen betalen maximaal tien keer de inzet uit, bijvoorbeeld het masker en de vuurspuwer. De kaartsymbolen zijn alleen goed voor kleine prijsjes op de Cirque de la Fortune gokkast.

Features op de Cirque de la Fortune gokkast

De Cirque de la Fortune gokkast telt vier features en die kunnen je een hoge geldprijs opleveren. Je kan vier verschillende features verdienen. Er kan één rol in een Wild veranderen of er worden plotseling meerdere Wilds aan de game toegevoegd. Het leuke is ook dat een premium symbool zal expanderen of de lage symbolen verdwijnen uit het spel. Alle features hebben zo hun eigen voordelen en kunnen het verschil maken tussen een hoge geldprijs en helemaal niets.

Free spins

De Scatters komen ook langs op de rollen op de Cirque de la Fortune gokkast. Je krijgt bij drie, vier of vijf Scatters toegang tot de gratis spins. Je mag diverse keren gratis spinnen met extra veel features en een vermenigvuldiger. Prijzen kunnen zomaar tot tienmaal vermenigvuldigd worden op de Cirque de la Fortune gokkast.

Onze mening over de Cirque de la Fortune gokkast

De Cirque de la Fortune gokkast is een uniek soort speelautomaat. Het is een spel met ouderwetse elementen en moderne features. De perfecte combinatie tussen al het goede. Red Tiger heeft ook een jackpot aan de Cirque de la Fortune gokkast gelinkt, waardoor je een mooie geldprijs kan winnen die je leven voor even kan gaan veranderen.