Jewels of the Nile

De Jewels of the Nile gokkast is een spel van Betsson. Je kan het spel daardoor ook maar in een beperkt aantal casino’s spelen. Het thema is Egypte, maar dan wel in de meest welvarende tijd. Zoals je al kan raden draait het allemaal om de Nijl. De Jewels of the Nile gokkast is behoorlijk spannend, aangezien er veel leuke extraatjes gewonnen kunnen worden. De Super Free Spins zijn misschien wel het leukste onderdeel. Sommige prijzen worden tienmaal uitgekeerd dankzij de vermenigvuldiger.

Hoe werkt de Jewels of the Nile gokkast?

Er zijn geen winlijnen aanwezig op de Jewels of the Nile gokkast. Geen ramp, want je wint direct als op iedere rol hetzelfde symbool staat. De Wilds kunnen andere symbolen vervangen. Er zijn 27 manieren om te winnen. De minimale inzet is 10 cent per spin en je kan maximaal 100 euro per spin winnen. De symbolen op de rollen zijn BAR-symbolen en allerlei bekende goden. Het oog van Ra telt als een Wild en kan dus andere symbolen vervangen.

Levelsysteem

Het speciale aan de Jewels of the Nile gokkast zijn de levels. Je kan stijgen in levels. Voor iedere spin krijg je een punt. Bij 150 punten stijg je al een level en dan mag je één keer draaien aan het prijzenwiel. Je kan een cashprijs winnen of gratis spins verdienen. Hoe hoger het level, des te mooier de prijzen.

Free Spins

Draai jij drie Free Spins symbolen of meer dan win jij eveneens een draai aan het prijzenwiel. Je wint minimaal drie en maximaal twintig free spins. Voordat je een gratis spin gebruikt mag je een keer draaien aan het vermenigvuldiger wiel. Je kan een vermenigvuldiger van maximaal tien keer verdienen. Het maximale aantal gratis spins dat je uiteindelijk kan krijgen is 99 stuks. Het is het leukste onderdeel aan de Jewels of the Nile gokkast.